Emigratiecoach
        Duwtje in de rug 

Werkwijze

Nadat er contact gelegd is, plannen we binnen enkele dagen een kennismakingsgesprek in waarin we jouw situatie bespreken en bekijken op welke wijze ik jou kan helpen.

Alle contact is online via MS Teams, Zoom of Whatsapp in gesprekken van maximaal 45 minuten per keer. Dat kan wekelijks of met ruimere tussenpozen. In sommige gevallen starten we met wekelijkse gesprekken en worden de gesprekken later in het coachtraject minder frequent.  Naast de online gesprekken, is het mogelijk om tussentijds via whatsapp of e-mail contact te hebben.

Tijdens de coachgesprekken bespreken we hoe het met je gaat en doen we oefeningen om bijvoorbeeld meer inzicht te krijgen in jouw kwaliteiten en valkuilen of om te (leren) ontspannen. Een combinatie van gesprekken en contact via de mail of whatsapp is mogelijk.

Shocktest
De vreemde eend in de bijt is de 'Shock Test'. Een gesprek van 45 minuten waarin de emigratiecoach jouw droom door elkaar schudt en door middel van uitdagen, humor en vriendelijk provoceren, jou en jouw droom tegen het licht houdt. Het doel is om tot de kern van jouw droom te komen en de minder goed doordachte kanten van jouw plan op tafel te krijgen.