Emigratiecoach
        Duwtje in de rug 

Tarieven

Ik bied voornamelijk coachtrajecten aan, maar in overleg zijn ook losse gesprekken mogelijk. Het kennismakingsgesprek is altijd gratis en de prijzen van de coachtrajecten zie je hieronder. 


Coachtraject 'Van twijfel naar keuze'
Dit coachtraject is voor mensen die moeite hebben met het nemen van het besluit al dan niet te emigreren. Het traject duurt maximaal 6 gesprekken met de mogelijkheid om tussendoor via whatsapp of e-mail contact te hebben. We maken gebruik van bewezen effectieve coachopdrachten, aangevuld met op maat gemaakte opdrachten op basis van jouw specifieke situatie.

Dit coachtraject kost 350 euro, inclusief BTW. 


Coachtraject 'Met een goed gevoel (op) weg' 
Dit coachtraject is voor mensen die besloten hebben te gaan emigreren tot ze hun nieuwe bestemming bereikt hebben. De nadruk binnen dit coachtraject ligt op overzicht behouden, afscheid nemen, hulp vragen en omgaan met stress. We maken gebruik van bewezen effectieve coachopdrachten, aangevuld met op maat gemaakte opdrachten op basis van jouw specifieke situatie. Het traject duurt maximaal 8 gesprekken met de mogelijkheid om tussendoor via whatsapp of e-mail contact te hebben. 

Dit coachtraject kost 465 euro, inclusief BTW.

Coachtraject 'Terug naar de roze wolk'
Binnen dit coachtraject begeleid ik mensen die al geëmigreerd zijn en het goede gevoel dat geleid heeft tot de emigratie zijn kwijtgeraakt. Thema's die hierin vaak een rol spelen zijn: omgaan met (financiële) tegenvallers, het opbouwen van een sociaal netwerk, inkomsten genereren en omgaan met familie en vrienden op afstand. We maken gebruik van bewezen effectieve coachopdrachten, aangevuld met op maat gemaakte opdrachten op basis van jouw specifieke situatie. Het traject duurt tussen de 5 en 10 gesprekken, afhankelijk van de thematiek(en).

Dit coachtraject kost tussen de 350 en 625 euro, inclusief BTW.


De coachtrajecten zijn samengesteld op basis van veel voorkomende coachwensen. Uiteraard zijn thema's die niet genoemd worden ook mogelijk binnen een coachtraject. Binnen een (gratis) kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden.